Glasmästeri

Vi är ett komplett glasmästeri vilket innebär att vi kan leverera alla typer av glas, speglar, plaster mm efter era önskemål. Vi utför fönsterrenoveringar, så som att exempelvis byta ut dina gamla glas i fönster till mer energieffektiva isolerkassetter.

Bilglas

Vi är ett auktoriserat bilglasmästeri och byter rutor på alla typer av bilar, traktorer och truckar. Vid bilrutebyte tillhandahåller vi en lånebil om den är ledig och så önskas. När det gäller skadeanmälan så sköter vi all kontakt med försäkringsbolagen*.
 
*Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen. Ta kontakt med oss för att veta om vi har samarbete med just ditt försäkringsbolag.

Glasräcken 

Vi tillverkar och saluför glasräcken som är anpassade till kunden både för inom- och utomhusbruk. Vi kan anpassa glasräcken med stolpar eller utan stolpar med nakna glaskanter. Det går även att välja med handledare eller utan. Samtliga glasräcken vi jobbar med följer säkerhetskraven enligt byggnormen. Vi kan även tillhandahålla balkongräcken för flerbostadshus. 

Inglasning


Vi erbjuder inglasningar för alla behov. Våra uterum håller högsta klass, är underhållsfria och skräddarsys för just dina behov; med hela spannet från enkla system som skyddar mot väder och vind till avancerade system som håller värmen vintertid. Vi arbetar med kända system och varumärken som borgar för hög kvalitet. Vi har även egentillverkade isolerade aluminiumsystem. Klicka HÄR för att läsa mer om 3Ls egentillverkade system.

Skjut - och vikdörrar

Inomhus blir utomhus
Skjut- och vikdörrar skapar ett ljust och flexibelt hem med stora glasytor. Vi skräddarsyr dem efter dina önskemål för att de ska passa dina behov och husets utformning. Nedan finner du våra egentillverkade isolerade system.

  • Lyftskjutdörrar
  • Vikdörrar
  • Skjutdörrar 

Läs mer om de olika systemen här