Vinterträdgård

Längtan efter en lugn och harmonisk utemiljö är helt naturlig, men tyvärr begränsas möjligheterna här uppe i norr. Då kan en vinterträdgård vara lösningen. Vi på 3L Glas och Bygg bygger vinterträdgårdar anpassade efter dina förutsättningar och önskemål. Vi anpassar isolerade glaspartier efter önskad storlek och utformning för att få till den där vinterträdgården som just du önskar. Beskriv dina tankar för oss så hjälper vi till att få dem förverkligade. 

Fönsterbyte

Ett fönsterbyte minskar energiutsläppen, minimerar kallras, minskar energikostnaden för hemmet, ökar värdet på din fastighet och utstrålar elegans samt bidrar till ett behagligare inomhusklimat. Klicka här för att se hur mycket du uppskattningsvis kan minska din energiförbrukning.

Vi kan utforma ett fönster- och dörrbyte efter dina önskemål. Olika färger och storlekar. Vi tar ett helhetsgrepp och erbjuder ett komplett montage med egen personal, från en kostnadsfri offert till ett färdigt resultat. 

Tillbyggnad

Behöver ni mer utrymme eller önskar ett trevligt allrum för många gäster? Vi kan utforma en tillbyggnad efter dina behov. Vi är med från start och hjälper till med dimensioneringar samt kostnadseffektiva materialval. Önskar du stora glasytor eller ett mer stängt och mysigt rum? Kontakta oss gärna i ett tidigt skede så kan vi hjälpa dig med smarta idéer och berätta om det är något som vi tycker du ska ha i åtanke. 

Köksbyte

Vi hjälper dig att byta kök. Ett nytt kök kan lyfta ett helt rum. Vi kan ta ett helhetsgrepp från rivning tills den sista passbiten är på plats. Vi har jobbat med de flesta märken och låter dig välja vilket kök som passar er vardag bäst - både funktion och design.