3Ls egentillverkade produkter

Köp aluminiumsytem till ditt projekt direkt av oss. Läs mer om våra egentillverkade produkter: Open view, Slide, Wide view och Season Classic nedan.

Vikdörrsystemet 3L Open view

Detta system med vikdörrar helt i aluminium med bruten köldbrygga ger dig möjlighet att skapa stora öppningar. Systemet går att göra inåt- och utåtgående. 3L Open view används i både hus, lägenheter, uterum och fastigheter av olika slag. Vikdörrsparti ett bra alternativ om man är ute efter så stor öppning som möjligt. 

Hos oss designar du din egen vikdörr själv genom att måttanpassa, väljer önskad hängning, valfri RAL kulör. Tröskeln kan enkelt sänkas ned för att få panoramakänsla och helt ta bort gränsen mellan inomhus och utomhus. Vikdörrspartiet håller bra värden och klassas som ett fasadparti vilket innebär att det går att montera direkt i fasad.

Lyft-skjut systemet 3L Slide

Det ideala lyft-skjut systemet är helt i aluminium med bruten köldbrygga för fasader och stora glasytor med mycket bra isolervärden. Du kan välja önskad hängning och valfri RAL-kulör. Detta system erbjuder även öppning av dörrar i en 90 gradig vinkel. Den platta tröskeln i 3L Slide är anpassad för bättre tillgänglighet. De smala profilerna i 3L Silde bidrar till ett elegant och slimmat utseende. Max dörrblads vikt är 440 kg.

Aluminiumpartiet 3L Wide view

3L Wide view är ett fast aluminiumparti med bruten köldbrygga. Detta system håller bra värden och är perfekt då stora glasytor önskas. Vi måttanpassar detta system och anpassar spröjs eller gavelpartier med valfri RAL-kulör efter dina önskemål.

Inglasningsystemet Season Classic

Classic passar bra när du vill förlänga sommarsäsongen med någon månad på vår och höst. Fungerar utmärkt både till balkong och uterum. Systemet är stilrent, tidlöst och har lång livslängd på slitagedetaljer som hjul, borstlist etc. Systemet kan spröjsas på valfri höjd. Du kan till och med få flera spröjsar. Istället för glas under eller över en spröjs kan du välja fyllning med laminat i standardkulör vit – mycket vädertåligt.